Jeg vil stærkt anbefale ....

"Food From Home er en utrolig god og engageret samarbejdspartner, som hjælper med at optimere salget i butikken. Varerne er meget eftertragtet i butikken og der er god indtjening på kategorien. Jeg vil stærkt anbefale andre butikker at prøve varerne.."
Hans Therkelsen – Løvbjerg Århus:

Super spændende og fede varer .....

"Super spændende og fede varer fra Food From Home. Vores kunder køber varerne da de er nye og anderledes i butikken og varerne er med til, at butikken kan skille sig ud i den danske dagligvarehandel. "
Nikolaj Groth – Kvickly Struer

Spændende alternativ af produkter som vore konkurrenter ikke har ......

"Spændende alternativ af produkter som vore konkurrenter ikke har, og der er et solidt samarbejde mellem os i butikken og Food From Home. Hvis nogle skulle tvivle på om det kan sælges i landdistrikter, så er der kun et svar….DET KAN DET!! Disse varer flytter sig fra dag 1 i butikken og er med til at give vores butik et moderne udtryk. Vi vil til enhver tid anbefale Food From Home til alle vore kolleger."
Jacob Nielsen – Dagli’Brugsen Rask Mølle

Food From Home leverer et solidt stykke arbejde .....

"Food From Home leverer et solidt stykke arbejde, og vi er i tæt dialog med konsulenten. Efter varerne er flyttet til en anden placering i butikken er salget nærmest eksploderet. Food From Home præsenterer med jævne mellemrum nyheder indenfor kategorierne, og det er altid varer som kan sælges."
Rene Pedersen – Meny Randers

En meget positiv oplevelse at samarbejde med Food From Home ....

"En meget positiv oplevelse at samarbejde med Food From Home og et arbejde med en produktgruppe, hvor vi kan differentiere os fra andre butikker. Endvidere er der en god indtjening på Food From Homes varer, så dette kan vi varmt anbefale."
Henrik – Meny Haderslev

Macaroni & Cheese sælger meget .......

"Efter at vi i samarbejde med konsulenten har fundet den rette placering af disse varer, er salget kraftigt stigende. Vi har etableret særudstillinger i butikken, som har været en succes og især Dr. Pepper og Macaroni & Cheese sælger meget."
Søren Duedal – Meny Hasle

Der er altid spændende varer og hurtig rotation .....

"Jeg er fuldt tilfreds med sortimentet samt vedligeholdelse fra konsulentens side. Der er altid spændende varer og hurtig rotation på varerne. Mine kunder er lykkelige over at finde anderledes varer i butikken og det er ikke en bestemt målgruppe af kunder, men mange forskellige kunder, som køber varerne. Jeg vil gerne anbefale et bredt sortiment af disse varer til andre kolleger, da det er varer som altid sælger."
Benny Larsen – Kvickly Helsingør

Bedst sælgende varer er uden tvivl Milk Drinks....

"I vores nye butik har vi fået etableret 2 fag med varer fra Food From Home. Med 2 fag har vi et bredt udvalg, som passer til vores kunder. Jeg er meget tilfreds med servicen og vores bedst sælgende varer er uden tvivl Milk Drinks. Jeg vil gerne anbefale andre butikker at handle med Food From Home."
Michael Christensen – SuperBrugsen Brøndby

Super spændende varer .....

"Det er nogle super spændende varer, som sælger godt ud af butikken. Vi er meget glade for den service som Food From Home altid giver uanset om det er bestilling eller konsulentbesøg. Food From Home har vores varmeste anbefaling. "
Torben Beske – Dagli’Brugsen Holbæk

Engelske og amerikanske varer .....

"Vi har fået etableret 8 fag med engelske og amerikanske varer. Det må siges at være en kæmpe succes - en oplevelse af de store med denne nye produktgruppe "
Kristian - butikschef, Meny

En meget positiv oplevelse at samarbejde med Food From Home......

"En meget positiv oplevelse at samarbejde med Food From Home og et arbejde med en produktgruppe, hvor vi kan differentiere osfra andre butikker. Endvidere er der en god indtjening på Food From Home´s varer, så dette kan vi varmt anbefale"
Henrik - kolonialansvarlig, Meny

En kæmpe succes

"Vi har bygget butikken om og fået etableret 8 fag med engelske og amerikanske produkter. Det må siges at være en kæmpe succes for allerede 3 uger efter første bestilling, hvor vi modtog 3 paller måtte vi bestille 3 paller igen, så en oplevelse af de store med denne nye produktgruppe."
Kristian – butikschef, Meny

Hjælp? Vores kunderservice er åben hverdag:

kundeservice@foodfromhome.dk

Kontakt Os

© Copyright 2016 FOOD FROM HOME.